Wie?

Transparantie is heel belangrijk, ook bij Social Media. Dit blijkt uit diverse onderzoeken. Ook weet ik uit ervaring dat mensen het onder andere bij een (bedrijfs-) Facebook pagina en Twitter account leuk vinden om te lezen over de persoonlijkheden binnen een bedrijf. Zo heb ik in de tijd als Jan des Bouvrie namens hem leuke gesprekken gehad over sigaren met zijn twittervrienden. En daarom schroom ik nu niet om hier wat persoonlijke informatie te plaatsen.

De ‘Kleine Raaf’ is de betekenis van Havranek, mijn achternaam. In de verre oorspronkelijkheid afkomstig uit Tsjechië, maar al jaren met name rondvliegend in Oostenrijk. Waarvandaan mijn vader 34 jaar geleden voor de liefde naar Nederland is gevlogen en hier nooit meer is weggegaan.

Werk staat bij mij op één. Maar wanneer de werksituatie in Nederland het toelaat, verkies ik het land boven zeespiegel regelmatig voor (kortstondig) verblijf. En doe daar niets liever dan hiken in de bergen in de zomer of ski- en snowboardles geven in de winter.

Naast werken, hiken en lesgeven (dat zie ik niet als werk) ben ik actief op creatief vlak. Ik ben gastmuzikante (drums) en heb hiermee het geluk gehad landen als Rusland en Roemenië te verkennen.  Tevens ben ik veel bezig met fotografie en er trots op de titel ‘Kunstenaar van de Maand’ te hebben behaald bij de Hypo Kunstsuper in Delft, met foto’s gemaakt in IJsland. Ik sta altijd open voor nieuwe contacten en laat me hierdoor graag inspireren.

 

Contact:

 

Christien Havranek

Tel: 06 48173963

Email: christien@kleineraafcommunicatie.nl

 

Kleine Raaf  Communicatie

Ridderbuurt 1

2402 NG Alphen a/d Rijn

KvK: 51778599

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

*