Wat?

Communicatie is een breed begrip. Dit kan plaatsvinden via beelden (visualisaties) maar de meest bekende vorm van communicatie is deze via woorden. De Kleine Raaf houdt zich op vakkundig gebied met name bezig met de laatste vorm, welke veelal plaatsvindt in de vorm van teksten voor communicatie online.

Een wens van velen is de communicatie zo effectief mogelijk te maken, ofwel: het duidelijk overdragen van een bepaalde boodschap met zo min mogelijk woorden. Met de opkomst van Sociale Media is dit alleen nog maar belangrijker geworden. Om als boom op te vallen in het bos en zinvolle invulling te geven aan een bericht zijn originaliteit en creativiteit steeds meer van belang. Dit is tevens de lievelingsboom van de Kleine Raaf.

Visualisaties zijn een goede verduidelijking van een boodschap. Deze vorm van communicatie ziet u vaak terug bij Sociale Media. Deze moderne vorm van informatieoverdracht speelt in op kortstondige aandacht. Het is hierbij van belang om de aandacht te trekken. Zorgvuldig vastgelegd en geselecteerd beeldmateriaal spannen de kroon.

 

 

 

Kleine Raaf  Communicatie

Email: christien@kleineraafcommunicatie.nl

Tel: 06 48173963

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

*