Bent u al sociaal?

“Een Facebook en Twitter. Dat willen wij ook. Maar hoe komen we eraan en wat moeten we er eigenlijk op zetten..?”

 

Deze vraag komt tegenwoordig bij veel bedrijven omhoog. Een Facebook pagina en Twitter account mogen eigenlijk niet meer ontbreken, wanneer goed contact met de klant voor u van belang is. Het is tevens het moderne visitekaartje van een bedrijf. In februari bracht Social Embassy een wetenschappelijk onderzoek uit dat aantoonde dat meer interactie via Social Media leidt tot een hogere merkbetrokkenheid.

Om een Social Media netwerk op te zetten en te onderhouden is een hele klus. Steeds meer bedrijven nemen iemand in vaste dienst voor de uitvoering hiervan. Dit zorgt weer voor een extra arbeidsplek met de bijbehorende kosten. Dit is met name voor kleinere bedrijven of bij tijdelijke (reclame)projecten niet nodig.

Wanneer u interesse heeft voor de toevoeging van een persoonlijke, creatieve inslag aan uw bedrijf  middels social media, een workshop social media voor u of uw medewerkers, of wellicht een complete reclamecampagne, let me know. De middelen zijn in handbereik. En de Kleine Raaf houdt graag even aan om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

 

 

 

Kleine Raaf  Communicatie

Email: christien@kleineraafcommunicatie.nl

Tel: 06 48173963

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

*